Workouts

Goede avond allemaal! Ik ga meteen met de deur in huis vallen. Hier is een UITDAGING! Ik ga hier een workout posten die jullie morgen of in de komende 2 dagen moeten uitvoeren!

Kom op motiveer jezelf met goede muziek en ga aan de slag! Je zal snel merken dat je je achteraf stukken beter gaat voelen na de workout! Here we go!

 

 

We starten met de high knees. Proberen je knieën ter hoogte van je heupen te brengen.

We doen dit 20 keer!

Na deze oefening gaan we meteen door naar de volgende oefening. Er wordt dus geen pauze genomen!

Nu gaan we opdrukken. Beginners doen deze oefeningen best eerst op de knieën. Gevorderden gaan gewoon in de houding staan zoals weer gegeven op de afbeelding. Je lichaam is recht en je buik is aangespannen, dus ook géén holle rug. Als je niet zeker bent of je houding correct is vraag dan even of iemand je kan controleren of sport voor een spiegel.

Doe 20 push ups!

Kom zitten op een zachte ondergrond en leun naar achter met je rug en onderarmen. Terwijl strek je de benen. vervolgens kom span je de buikspieren aan, waardoor de benen en het boven lichaam naar elkaar toe komen.

Ook deze doen we 20 maal!

Vervolgens gaan we squaten! Je voeten staan op schouderbreedte en je steekt je poep naar achter. Je doet eigenlijk alsof je op een stoel gaat zitten. Let er wel op dat je rug recht is, buik aangespannen en je knieën mogen niet voorbij je tenen komen!

Dit doen we 30 keer!

Kom weer op een zachter ondergrond liggen. Leg je handen onder billen en breng je benen gestrekt naar boven. Als je voelt dat je rug gaat hol trekken dan ga je de benen niet hoger hefffen, maar breng je ze in korte stukjes naar boven en beneden.

Dit doen we 20 keer!

Als laatste doen we de walking lunges. Maak een grote stap naar voren en laat je achterste knie naar de grond zakken. Houd je lichaam rechtop. Duw jezelf op en en stap direct met je ander been naar voren. Doe dit aan elk been 20x.

 

 

Ik ben erg benieuwd wie deze workout gaat doen en wat jullie mening is hier omtrent!

Laat me zeker even weten wat je er van von!

 

Veel beweegplezier!

 

 

Groetjes,

 

Tamara

Consectetuer, variusi ipsum nullam repellendus