Quotes

Quote-time #1!

 

Dag dames & Heren! Meisjes en jongens! We zitten weer in de helft van de week. Ik wil jullie even meegegeven dat het ontzettend goed helpt als ik mijn dag positief start. Dus een gezond ontbijtje eten, in mijne vrije tijd sport ik ’s morgens, negatief nieuws vermijden en positive mind vooropstellen! Hoe vaker ik dit bewust doe hoe vaker mijn dag veel vlotter verloopt, haha echt waar! Zo had ik eens aan elk stoplicht groen licht en op een overvolle parking reed er net voor mijn ogen iemand weg en ik kon lekker gezellig mijn autootje te parkeren.

 

Ik ga vandaag enkele mooi quotes met jullie delen die ik op het web gevonden heb. En om zo je motivatie en blik op het fit en gezond leven een andere kijk te geven!

 

We beginnen dan ook bij het begin: De Start! Het is belangrijk om te starten en effectief te beginnen met gezonder leven en bewegen. Ik weet het, dit kan eng lijken, maar je kan natuurlijk pas resultaat boeken als je er aan begint! Door in de zetel te blijven liggen ga je geen vooruitgang boeken!

 

Als je dan eenmaal de start gemaakt mag je eerst en vooral trotst zijn op jezelf! De start is er en bij deze: verbrand jezelf zeker niet! Het moet plezierig blijven! Neem dan ook kleine stapje om je doelen te halen. Begin bv. met 1x per week beweging in de week. Je zult merken dat je kleine veranderingen aankunt en hierdoor geraak je meer en meer gemotiveerd. Als je te veel gaat eisen van jezelf dan ga je een terugval hebben en dat willen we natuurlijk vermijden.

 

 

Deze bovenstaand quote vind ik dus een toppertje! Leef je dromen! Doe het voor je eigen geluk en gezondheid. En zeker en vast doe het voor jezelf!

 

Als je ondertussen bezig bent met je doelen te bereiken, durf dan ook je grenzen te verleggen!

Tijdens een workout kan je zo diep gaan dat je denkt dat je half dood bent, maar na dat beweegmoment voel je je zo goed! Je voelt je als het ware herboren en je bent blij dat je weer je grenzen verlegt hebt en dichter bij je doel komt!

 

 

Vaak is het moeilijk om in je drukke werkschema en huishouden tijd te maken voor een beweegmoment. Maar je moet dit gewoon echter inplannen!

 

Ook als je een dag eens geen zin hebt! Leg jezelf dan de discipline op om dan toch een workout te doen, al is het maar 15 minuten. Elke beweegmoment telt en is beter dan op je luie poep te zitten!

 

Heel veel mensen zien slank of fit zijn als een soort als doel. Maar als je eenmaal fit bent , kan je niet ongezond gaan leven. Het wordt een manier van leven en daar hoort af en toe ongezond eten bij. Maar vind hier een evenwicht in!

 

Je hebt alvast van het volgend spreekwoord gehoord: ‘Wie mooi wilt zijn moet pijn lijden’. Dit geldt niet enkel als je je wenkbrauwen laat epileren, maar zeker als je aan het sport bent. Hoe harder je afziet, hoe beter een training is geweest, hoe meer en sneller resultaat!

 

Bij deze bedoel ik dat rust zeer belangrijk is. Het is een gave dat je moet leren: luisteren naar je lichaam. Als je lichaam rust nodig heeft dan moet je dat jou lichaam gunnen. Dit is een leerproces, waarin je steeds beter wordt. Want je bent namelijk meer bezig met jezelf, waardoor jezelf kennis vergroot. Voor mij is het ook nog steeds moeilijk om het eens een dagje rustiger aan te doen, maar dat bekoop ik dan na een tijdje weer ééns zo hard! Dus Af en toe een chill momentje, zeker doen!

 

Ik hoop dat ik jullie met deze leuke Quotes een beetje heb kunnen inspireren? Laat met als vast je mening weten door een berichtje achter te laten bij 'Contact Me!

 

Groetjes,

 

Tamara!

 

Consectetuer, variusi ipsum nullam repellendus